Raivo Dankers sluit seizoen 2017 af met winst in strandrace in Vlissingen

1 november 2017

Raivo Dankers heeft seizoen 2017 op positieve wijze af weten te sluiten tijdens de strandrace in Vlissingen.

De crosser uit Heesch wist beide manches van de 125cc klasse winnend af te sluiten en eindigde in de gecombineerde MX1/MX2 klasse in beide manches als negende.

Raivo moest het op zijn 125cc machine opnemen tegen de zwaardere MX1 en MX2 machines. Omdat hij vorig jaar de 125cc klasse had weten te winnen mocht hij in beide manches vroeg oprijden naar het starthek en dit zorgde ervoor dat hij een goede startplaats had.

In zowel de eerste als de tweede manche kon Dankers net buiten de top tien aan de wedstrijd beginnen. Knokkend voor wat hij waard was, kwam hij terug naar voren en wist in zowel de eerste als de tweede manche op een negende plaats over de finish te komen.

Met deze twee negende plaatsen was hij in beide manches de beste 125cc rijder en eindigde in de MX2 klasse op een vijfde plaats in het dagklassement. Raivo zal nu enkele weken rust nemen alvorens hij aan de voorbereiding op seizoen 2018 zal beginnen.

Daguitslag Strandcross Vlissingen 125cc:
1 Raivo Dankers 200 pnt
2 Lagrou Marnick 190 pnt
3 Heirwegh Ilan 179 pnt
4 Dean Schellen 179 pnt
5 Twan Wagenaar 172 pnt